weblogUpdates.ping dompap: eMONO-bLog http://www.dompap.blogspot.com/

emono-blog

-Her legger vi ut info om vår animerte kortfilm "eMONO"- * UTGÅTT: En blogg fra tidsrommet 2003-2006 *

søndag, september 25, 2005

Premiere

"Emono" har nå hatt sin første offisielle visning!

Tilstede på Myre Hotell var 12 ikke-betalende gjester, deriblant hotelleier Raymond Nilsen, og mannen som fikk det hele igang, Yngve Hansen. Etter tett telefonkontakt både før og etter visninga, fikk jeg følgende referat fra herr Hansen:

1. Folk var imponerte over animasjonen.
2. Man var enig om at filmen hadde et interessant tema.
3. Lyden på filmen var grøtete.

I tillegg ble det satt opp en umiddelbar ekstravisning for en journalist fra Bladet Vesterålen.

Vi er selvsagt svært fornøyde med at folk tok seg tid til å komme og se vårt lille eksperiment. Animasjonen er selvsagt hovedingrediensen i filmen, men siden lyden, som besto av både musikk og tale, etter sigende var så dårlig, føler vi for å beklage dette. Mye av innholdet eller den fortellende delen av filmen kan ha gått tapt, hvis det var sånn at folk rett og slett ikke hørte hva som ble sagt. Vi tar dette til etteretning, men det kan ha hatt med å gjøre at DVD-spilleren var stilt inn på å sende Dolby Surround-lyd ut - filmen er dessverre ikke kodet for Dolby-lyd.

Vi kommer til å jobbe videre med filmen, både med animasjonen og fortellingen. Når vi ser oss 100% fornøyd med resultatet, ser vi for oss at vi tar turen nordover selv også neste gang.

Skriv oss gjerne en mail på dompapen@gmail.com hvis du var en av dem som så filmen på Myre. Vi vil gjerne vite hva som var bra, hva som ikke var bra, og hva som var helt jævlig. :)

Hilsen Gøran & Morten

tirsdag, september 20, 2005

Visning!


Filmen er nå klippet, finpusset, brent og sendt nordover, og vi er stolte av å meddele at første visning nå er fastsatt:



Søndag 25 September 2005:
Myre Hotell
Klokka 19:00







Velkommen skal dere være!
Ta med en venn!



---------------------------
(Technorati tag-link):



Google