weblogUpdates.ping dompap: eMONO-bLog http://www.dompap.blogspot.com/

emono-blog

-Her legger vi ut info om vår animerte kortfilm "eMONO"- * UTGÅTT: En blogg fra tidsrommet 2003-2006 *

onsdag, august 31, 2005

Tre




Her har dere 3 bilder fra en sekvens jeg har jobbet med i omtrent en uke. Det går radig unna.

Vi har forøvrig satt en dato for første visning (ihvertfall er vi i forhandlinger), og datoen det er snakk om er 16 september på Myre Hotell, i Øksnes. Deretter følger Nyksund, Sortland og kanskje Melbu. Vår avtale med Regionrådet tilsier at vi skal ha 3 visninger i Vesterålsregionen. Vi kommer tilbake med mer info om visninger etterhvert.



---------------------------
(Technorati tag-link):

søndag, august 21, 2005

Et spørsmål om kontinuitet

De to siste dagene har jeg jobbet med å gjøre fullstendig om på et helt kutt. Det viste seg at kontinuiteten i sekvensen hvor dette kuttet skal inn, ble helt feil - det er i og for seg bare snakk om bruk av enten strektegning eller "fylte områder" - men jeg er dessuten overhodet ikke fornøyd med hvordan ansiktet til Mariann ser ut i det "gamle" utgaven.




Original utgave




Ny utgave








---------------------------
(Technorati tag-link):

onsdag, august 10, 2005

Spennende - igjen


Nå er jeg kommet et stykke til i raden av klipp som skal tegnes, og nå er det farger som gjelder. Igjen kan jeg ikke legge ut hele klipp, så dere får kose dere med dette bildet så lenge:)







Dette kuttet er i klippinga gjort om til slow motion, og det innebærer at en del bilder faktisk kan se ut som om de gjentar seg selv over to frames.. Forskjellen på to slike "gjentatte" bilder er til tider såpass minimal og faktisk også litt slørete, så det er en del flikking som skal til for å få bildet "rent". Men foreløpig ser det lovende ut.





---------------------------
(Technorati tag-link):

lørdag, august 06, 2005

Detaljer, detaljer


(Klikk for å forstørre)


Denne lille gif-animasjonen en viser hvor detaljert håret til Mariann er, spesielt når det skal representeres med kun strektegning. Klippet er sterkt redusert (fra 12,5 FPS til 6 FPS, det kan sees på den lille telleren nederst til venstre i bildet, som viser at annenhvert bilde "hoppes over").



Bildet under viser framgangen i håret på venstre side.
























---------------------------
(Technorati tag-links):



fredag, august 05, 2005

Spennende..?



Her er et bittelite bilde fra en sekvens jeg gjorde unna på en times tid. Den består av 38 bilder og er gjort i en stil jeg mest kom over på ren slump - ganske tykk pensel og flittig utnyttet "trykkfølsomhet" i streken. Jeg kan nok ikke legge kuttet ut i sin helhet - det ville røpet for mye. Gled deg heller til å se hele filmen!




---------------------------
(Technorati tag-link):

torsdag, august 04, 2005

To





Nå jobber jeg med 2 kutt samtidig, mest av alt for å slippe å sitte å terpe på ett kutt og bli lei, men også for å forsøke å forbedre kontinuiteten i uttrykket.

Det er snart tid for visning nordpå, og tiden er knapp. Morten begynner å klippe sammen det vi har av ferdig materiale i neste uke, og jeg og Ruben jobber på spreng for å lage nytt.

Denne jobben vi har vil du ikke ha.



---------------------------
(Technorati tag-link):



Google