weblogUpdates.ping dompap: eMONO-bLog http://www.dompap.blogspot.com/

emono-blog

-Her legger vi ut info om vår animerte kortfilm "eMONO"- * UTGÅTT: En blogg fra tidsrommet 2003-2006 *

lørdag, juni 25, 2005

Skjermkort...

Det var litt tilløp til panikk før helgen, da skjermkortet mitt røk. Heldigvis kom skattepengene på fredag, så jeg fikk tak i et nytt (og bedre) til en absolutt overkommelig pris. Nedenfor kan dere se hvordan vifta på det gamle nVidia-kortet ser ut.. Viftens hoveddel var regelrett smeltet og brukket, og ett eller annet seigt stoff hadde rent ut under vifta og dekket prosessoren under.

Gammelt skjermkort: nVidia Geforce 4800 Ti (64 MB)

Nytt skjermkort : nVidia Geforce 6600 (256 MB)



lørdag, juni 18, 2005

Ferdig klipp

Omsider ferdig med dette klippet. Her er en sterkt redusert versjon av resultatet - bare en smaksprøve. Sekvensen nedenfor består bare av hvert femte bilde av originalen.

Heretter går jeg over til å tegne nye sekvenser i 12,5 fps (bilder pr. sekund). Det er det som er standard for tegnefilm. Klippet nedenfor, og alle tidligere klipp jeg har jobbet med, har vært tegnet i video-fps, det vil si 25 bilder i sekundet.

Image Hosted by ImageShack.us




-----------------------------------------------------------------------------------
(Technorati tag-link):

mandag, juni 06, 2005

Ruben

Her er en smakebit på hvordan Ruben har jobbet - som man kan se, i en helt annen stil enn meg, og utrolig lekkert. Dette ser virkelig nydelig ut animert. Takk til Ruben, som vi håper gjerne vil fortsette på flere sekvenser:)



Google